Velkommen til Jaguar Land Rover Kolding

Deres Jaguar og Land Rover servicepartner i Syddanmark og Midtjylland

Velkommen til deres autoriserede Jaguar & Land Rover serviceværksted og skadecenter. Vi har mange års erfaring med alle former for service og reparation af Land Rover modeller. Pr. 1 januar 2016 blev vi Jaguar serviceværksted, men Jaguar er ikke nyt for os. Vi har i flere år lavet mange Jaguar modeller, så det var naturligt for os, at vi tog mærket helt til os.

Vi er fra Land Rover og vores øvrige brands vant til et højt service og kvalitetsniveau, og især vores kundetilfredshed er et vigtigt parameter. Så du kan trygt overlade deres bil til os. Vores servicerådgivere tager imod dem og deres bil og har en indgående forståelse for alle tekniske udfordringer, der kan opstå på deres Jaguar eller Land Rover.

Bag servicerådgiveren arbejder teknikkerne, der har gennemgået Jaguar & Land Rovers mest avancerede uddannelser, så de er udstyret med de seneste tekniske informationer. De er endvidere uddannet til at betjene det avancerede tekniske udstyr, som i dag er nødvendigt for at give deres bil den optimale behandling.

Et service på din bil er ikke bare et service. De skal kunne være helt sikker på at alle elektroniske opdateringer bliver foretaget og foretaget korrekt, og stemplet fra deres autoriserede værksted har stadig stor betydning for bilens brugtvognsværdi. For husk på, at de ikke ved, hvad det har kostet dem, at holde din bil før den dag du sælger den.

Vi glæder os til at byde dem hjertelig velkommen.

Venlig hilsen

Kim Hansen, Værkstedschef

 - Besøg os på Facebook 

Relateret billede
   

 

 

Find os

GT Biler
Ambolten 7
6000 Kolding
Tlf.: 75 50 75 99

Afdelinger og åbningstider

Nyheder

2 x 25 års jubilæum hos GT Biler

Allan Hermansen & Johnny Hansen har 25 års jubilæum hos GT Biler A/S i Kolding.

F-Pace konkurrence

VÆR BLAND DE FØRSTE TIL AT OPLEVE DEN NYE JAGUAR F-PACE I SKANDINAVIEN
Se flere nyheder

Kampagner

 Bestil tid til Service